АМАН ДОСТА СО ЛАЖЕЊЕТО: Кога Р. Македонија не добиваше датум за преговори во време на Груевски…

  • May 27, 2018

Кога Р.Македонија не добиваше датум за преговори во време на Груевски, тогашната опозиција секогаш велеше дека не било до името, туку до заробената држава и немањето на реформи.

Сега во последниот non-paper оценките се исти; организиран криминал, партизирана администрација, заробени институции. Е сега било до името, а не до реформите во кои не мрдаат ниту милиметар.

Аман доста со лажењето!

Од Фејсбук статусот на Солза Грчева

Кога Р.Македонија не добиваше датум за преговори во време на Груевски, тогашната опозиција секогаш велеше дека не било…

Posted by Solza Grceva on Saturday, 26 May 2018

Претходно «
Следно »