(Видео)ВОДИТЕЛКАТА ПРЕМНОГУ СЕ ОПУШТИ: Додека одеше во живо, водителката несвесно покажа премногу

  • February 20, 2018

Во емисија што одеше во живо на каналот на американската агенција за економски информации и анализи, „Блумберг“, водителката направи потег со кој релативно досадната тема на разговор ја направи да биде многу поинтересна.

Среде дискусија за банкротот на американските авиокомпании со економскиот аналитичар Стефани Рул, водителката се опушти малку повеќе, па реши своите долги нозе да ги прекрсти во миг кога камерата снимаше право во неа.

Кратката сукња не беше доволно долга за да ја сокрие нејзината долна облека. Секако, камерманите се обидоа бргу да ја тргнат од кадар, но тоа што не требаше да се види веќе блесна во екраните и бргу стана хит на социјалните мрежи.

Кадарот наликуваше на сцена од филмот „Основен инстинкт“ со Шерон Стоун.

Претходно «
Следно »