(Видео)ВО ЧЕСТ НА ОНИЕ КОИ ЗАГИНАА ЗА СЛОБОДЕН СВЕТ: Стотици илјади луѓе маршираат со “Бесмртниот полк” во Москва

  • May 9, 2018

Традиционалниот марш на “Бесмртниот полк” се одржува во Москва. Илјадници луѓе носат портрети на своите предци – ветерани и учесници на Големата патриотска војна на улиците на Москва.

 

 

WATCH LIVE: Muscovites Assemble for Victory Day’s Immortal Regiment March https://sptnkne.ws/h3jn

Posted by Sputnik on Wednesday, 9 May 2018

Претходно «
Следно »