(Видео)ДОЖД ОД БОМБИ ВРЗ ГЛАВИТЕ НА НЕПРИЈАТЕЛОТ: Вака изгледаат бомбардерите СУ-34 и СУ-24 во акција!

  • September 28, 2017

Бомбардери од типот Су-34 како и Су-24 деновиве учествуваат на воените вежби во Липецката област каде што вежбаат бомбардирање на фиктивни цели.

Пилотите на Су-34 бомбардерите на руската воена авијација, вежбаа пробивање на против-воздушен систем и потоа уништување на зададените мети. После успешното пробивање на против-воздушните системи, бомбардерите изведуваат жесток напад на замислените клучни позиции на противникот.

Како што соопштија од руското министерство за одбрана, воените вежби минале успешно, а пилотите успеале да ги погодат сите мети со максимална прецизност.

Како изгледа кога руските Су-34 и Су-24 комбинирано напаѓаат неколку мети, погледнете на видеото подолу.

 

https://www.youtube.com/watch?v=nXNL9Bm8A-U

Претходно «
Следно »

loading…