(Видео)МИГРАНТ СЕ СТЕПА СО ИТАЛИЈАНСКИ ПОЛИЦАЕЦ: Нов бран на насилство од нелегалните мигранти во Европа

  • April 14, 2018

“Епидемијата” на мигрантското насилство која го зафати европскиот континент, никакот да стивне. Новото видео на кое е прикажана тепачка меѓу мигрант и италијански полицаец , ги запали социјалните мрежи и достигна повеќе од милион прегледи на Фејсбук.

Припадникот на италијанските карабињери беше нападнат од страна на африканскиот мигрант, додека останатите мигранти снимаа со своите телефони.

⚠ Roma come le Favelas, l'Italia è ridotta così….grazie al pd & Co…grazie a un'immigrazione incontrollata e sciagurata!!!…ma la cosa più VERGOGNOSA è una voce in sottofondo "Eh no, così no"… 🔴 DA GUARDARE 🔴

Posted by Lucia Borgonzoni on Thursday, 12 April 2018

Претходно «
Следно »

loading…