(Видео)РУСИТЕ КРЕНАА ВО ВОЗДУХ ВОЕНА БАЗА: Министерството за одбрана на Русија објави снимка од уништувањето на сопствена воена база!

  • January 4, 2018

Во серија на контролирани експлозии уништена е воената база со касарни и магацини во Чукотки

Министерството за одбрана на Русија донесе одлука базата во Чукотки да се уништи, односно да се рекултивира затоа што истата не и е потребна на Руската армија. Оваа работа е изведена од страна на инженерските единици на 23. декември, а денес беше објавена снимката од рушењето на базата со помош на експлозивни средства и инженерски машини.

Претходно «
Следно »