(Видео)СЕ ЗАПАЛИ СКАПИОТ МЕРЦЕДЕС: Се запали скапиот „Мерцедес“ на Милорад Додик!

  • August 29, 2017


Службениот автомобил на претседателот на Република Српска, Милорад Додик се запалил пред два дена на свеченоста по повод отварањето на амбуланта во месната заедница Кришковци во општина Лакташи во Република Српска

Службите брзо интервенирале, а причината за пожарот е непозната.

Претходно «
Следно »