ГОСТУВАЊЕТО НА ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ НА „24Вести“: Откако ја избришаа снимката од каналите на „24Вести“ на социјалните мрежи објавена целосната снимка

  • February 22, 2018

На социјалните мрежи беше објавена снимка од дебатата на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во телевизијата „24Вести“ 

 

Претходно, од телевизијата која има пракса ваквите дебати во целост да ги објавува на своите веб страници, овој пат решија тоа да не го направат, откако јавноста со ентузијазам коментираше за настапот на Мицкоски.

Освен ова, од телевизијата решија да го исклучат и преносот во живо на социјалните мрежи, нешто што е стандардно за емисијата „Отворено“.

Целото гостување на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ во 24Вести

Целото гостување на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ во 24Вести

Posted by Пишман Аџија on Thursday, 22 February 2018

Претходно «
Следно »