Депонија со обувки во близина на село Чучер

  • March 12, 2018

Загрижени граѓани на социјалните мрежи објавуваат фотографии од  депонија полна со обувки на локација, како што наведуваат, на Скопска Црна Гора.

Граѓаните бараат комуналната инспекција да излезе веднаш на терен и да го  пронајде несовесниот загадувач, а обувките да бидат собрани и донирани.

Локацијата на расфрлените чевли е на половина пат меѓу село Чучер и Горно Блаце, 500 метри под патот, наведуваат граѓаните.

Претходно «
Следно »