ЗАХАРОВА ГО ФОТОГРАФИРАЛА ДАЧИЌ ВО НЕПРИЈАТЕН МОМЕНТ: Сам со цигарата ужива

  • July 11, 2017

На состанокот на министри за надворешни работи на државите од ОБСЕ кој се оддржува во Аурбах, владее опуштена атмосфера.

„Неформалниот состанок на шефовите на дипломатијата на државите од ОБСЕ во австрискиот Ауербаху навистина е неформален. По пленарната седница, делегациите се разотидоа по живописните агли на веселиот дворец во Беч: Лавров беше на само со Курц, а Дачиќ со цигарата“ напиша Марија Захарова на својата страница на фејсбук.

Претходно «
Следно »