ЗА ШТИПЈАНИ И ДОЖДОТ НЕ БЕШЕ ПРЕЧКА ЗА ДА ДАДАТ ПОДДРШКА ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА

  • April 3, 2017

И покрај дождот Штипјани вечерва повторно дадоа масовна поддршка на Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“.

stip1-640x480

Граѓаните на Штип повторно упатија порака дека нема да дозволат никакви Тирански платформи и мешање на странски држави во политиките на Македонија.

Штипјани велат стојат на браникот на татковината.

stip1

Претходно «
Следно »