ЗЕМЈОТРЕС ВО ВЕЛЕС: Попладнево посилен земјотрес го потресе централниот дел на Македонија!

  • January 12, 2018

Земјотрес со јачина од 2.6 степени го потресе централниот дел на Македонија

 

 

Земјотрес во точно 18.07 минути во близина на Велес, со епицентар на 6 километри јужно од Лозово на длабочина од 1 километар, земјотрес ги потресе велешани. Серијата на земјотреси кои го зафатија регионот резултираа со низа на потреси во крајниот југ на Македонија во Дојранско.

 

 

Претходно «
Следно »