Зоран Заев ослободен од обвинение за Поткуп

  • May 21, 2018

Судот донесе одлука дека Зоран Заев не е виновен во случајот Поткуп и е ослободен од обвнинение.

Обвинителството не докажа дека премиерот Зоран Заев додека бил градоначалник на Струмица побарал поткуп од 160.000 евра од бизнисменот Иван Николов Сачевалиев.

(Следува опширен извештај)

Претходно «
Следно »