ЛОКАЛНИ ШЕРИФИ: Директорката на агенција за вработување во Делчево блокира улици и никој не смее да ја казни

  • June 14, 2018

Црвената буржоазија на СДСМ повторно зема замав во државта во која секогаш кога наследниците на Комунистичката партија се на власт, за обичниот народ никој не се грижи, а личните интереси се пред држвните и партиските

Директорката на агенцијата за вработување во Делчево, Билајна Прачковска, буквално се однесува како шериф во градот. За неа не постојат правила, закони и прописи, а полицијата не смее да и пише казна за непрописно паркирање.

Како што може да се види од фотографијата, нејзиниот автомобил е паркиран и блокира цела едносмерна улица во Делчево.

Нејзиниот сопруг пак беше градоначалник на Делчево во времето на Бранко Црвенковски, а сега е директор на гимназијата во градот.

Обичните граѓани и членови на партијата се заборавени и оставени на работ на егзистенција.

Претходно «
Следно »