МАКЕДОНИЈА ЗА ПРВПАТ НА НАТПРЕВАР ОД СВЕТСКИ РАНГ: Македонска ѕвезда во уметничко лизгање, 13-годишната Ангела Прилепчанска во Загреб (ВИДЕО)

  • October 1, 2017

Македонија за првпат учествува на натпревар од светски ранг во уметничко лизгање. Ангела Прилепчанска е нашата претставничка на ISU Junior Grand Prix во Загреб, Хрватска.

За својот настап, 13-годишната девојка избра музика од хитовите „Alive“ и „Cheap Thrills“ од Сиа.

Претходно «
Следно »

loading…