МИЛЕНКО НЕДЕЛКОВСКИ: Изборен молк!

  • December 17, 2017

Апсолутно со ниту еден текст на Дудинка ниту емисија не сакам да попречам, било кому, во изборната трка во ВМРО ДПМНЕ што ќе финишира идниот викенд – напиша Неделковски во кратко обраќање на својот сајт „Дудинка.мк“

Мојот став пред недела-и-кусур го објавив: Груевски не треба да го напушти кормилото.

Но бидејки се оди во друг смер, не би сакал да посметам на ниту една амбиција, сем темпларска.

Затоа и сите овие денови се без мои текстови во врска со ВМРО ДПМНЕ.

А сам Бог знае дека имам подоста забелешки, критики, анализи и насоки за пишување, со цел да помогнам на партијата која е единствен анкер на македонскиот народ, сегашниов фашистички режим на Џес Бејли да се сруши.

Инаку, подоста работи се нејасни, а и изјавите се двосмислени или пак кријат непријатна порака.

Значи – ИЗБОРЕН МОЛК.

Претходно «
Следно »