НАЈАВА ЗА ИНТЕРЕСНА ЕМСИЈА: Можел ли Верушевски да нарачува прислушување на „црниот интернет?

  • November 6, 2016

Емисија во која ќе се фрли светло врз начинот на кој се организираа најголемите пучови и платенички „револуции“ во светот, користејќи го таканаречениот „црн“ или „длабок“ интернет.

eftov_najava

Што се може да се најде на овој интернет? Може ли да се нарачуваат прислушкувања на телефони? Дали е тоа начинот на кој биле дистрибуирани незаконските снимени и монтирани материјали? Се вооружуваат ли екстремните елементи во државата на овој начин?

Гледајте, на Канал 5 по централниот Дневник – 19.30 часот!

Претходно «
Следно »