НА НОВИНАРКА И ГОРИ ПОД НОЗЕ:Додека известува за пожар во живо, огнот го зафаќа местото каде што стои новинарката

  • August 23, 2017

Репортерката на ТВ Н1 Сараево, Џенана Каминиќ останала изненадена кога пожарот за кој известувала во живо од подрачјето на Чапљина буквално и дошол до местото каде стоела.

Новинарката Каминиќ застанала пред огнот кој се приближувал до куќите во населбата Модрич за да ја долови сериозноста на ситуацијата кога зачудудено сфатла дека пожарот стигнал под нејзините нозе, што може да се види од видеото од нејзиното јавување во живо.

Таа скокнала на страна и продолжила да ивестува,  додека некој влета во кадарот за да го изгасне пламенот.

 

 

Претходно «
Следно »