НЕКА МУ КАЖЕ НЕКОЈ, ЗА ДА НЕ СЕ ГЛУПИРА: Миленко со апел до ПР дружината на Заев!

  • January 13, 2018

Слабото познавање на географијата и географските топоними, Зоран Заев вечерва доби помош во врска со тоа врз кого Македонија издвои победа, а се со цел повторно да не ја помеша Словенија со Словачка

 

„ Некој да му објасни на Заев дека не сме ја победиле Словачка, ами Словенија.“ – апелираше новинарот Миленко Неделковски.

Претходно «
Следно »