НЕ БИЛЕ МАЧКИ, КУЧЕ ГО ГРЕБЕЛО МЕРЦЕДЕСОТ: Семејниот пес на Заеви виновен за гребаниците на Мерцедесот?!

  • August 3, 2017

Денес, Зоран Заев заедно со неговото семејство и кутрето заминаа на одмор во претседателската вила во Охрид каде ќе престојуваат најмалку три дена

Освен информацијата дека Заеви заминале на одмор, е и ненамерното себедемантирање на информацијата дека мачки во гаражата на МВР го гребеле Мерцедесот.

Како што може да се забележи, кучето има и свој специјален транспортер кој се наоѓа во задниот дел на возилото, за кое постојат информации дека е ангажирано да ги брка мачките кои имаат намера да го изгребат скапиот Мерцедес.

 

Претходно «
Следно »