НЕ ВО НАТО, НЕ ВО ЕУ: Најновата емисија на Миленко Неделковски

  • February 10, 2018

„Не во ЕУ, не во НАТО“ е насловот на најновата епизода од „Миленко Неделковски Шоу“, во која преку примери од низа на држави членки на овие две организации новинарот Неделковски ќе се обиде да ја долови другата страна на паричката

 

Погледнете ја целата емисија на Миленко Неделковски.

Претходно «
Следно »