НОВИНАР „ЈАДЕШЕ“ ТОПКА: Македонски новинар доби топка во глава додека интервјуираше фудбалери од бизнис лигата

  • May 15, 2018

Во Македонија веќе неколку години редовно се одржува Бизнис лигата, во која компании од нашата држава се натпреваруваат во мал фудбал.

Можеби фудбалската игра во ова натпреварување не е она за што јавноста премногу знае, но сега се случи еден помалку интересен, но и болен момент.

Имено, новинарот кој земаше изјави од двајца играчи кои настапуваат во бизнис лигата, беше погоден од топка откако на загревањето еден од играчите најверојатно прво ја шутна во рамката од голот, а потоа топката заврши во лицето на новинарот.

#biznisliganamakedonija #biznisliga⚽️⚽️ #tenzija #slucuvanja #moment #glava #topka #najdobrimomenti #sistina #johansonmatthy #tolkusemozese #polnpogodok #sportskaemisija #joco #igor #tvsonce

Posted by Biznis Liga na Makedonija on Tuesday, 15 May 2018

Претходно «
Следно »