ОВА МОЖЕ ДА ВИ ПРЕДИЗВИКА РАК: Многу од жените го прават ова на своите гради, а така си го загрозуваат здравјето

  • July 28, 2017

Ниедна жена на планетата не е во потполност задоволна со својот изглед.

На скоро сите жени им е скоро најважно впечатливото деколте отколку удобноста на градникот.

Вистински фатални грешки кои ги правиме, а понекогаш доведуваат и до болест се следниве:

Пирсинг на брадавиците – пирсингот не се препорачува на ниеден дел од телото поради инфекции.

Никогаш не го вадите градникот – дајте им на вашите гради слобода да дишат.

Не ги негувате градите доволно – кожата на градите е исклучително тенка и чувствителна, па се препорачува да се нанесува крема за заштита на овие делови од кожата.

Бирате погрешна големина на градник – доколку купувате помал градник за градите да ви дојдат до израз, протокот на крв може да забави, а тоа може да доведе до рак.

Претходно «
Следно »

loading…