ОДЕТЕ ЛЕГНЕТЕ СИ: Ивор Мицковски ги испрати на спиење сопартијците кои верувале во животот!

  • January 5, 2018

Некогашниот висок член на СДСМ, Ивор Мицковски секојдневно неговдува за случувањата во општеството. Ја критикува старата владејачка гарнитура, но постојано ги напаѓа и своите, односно оние каде некогаш припаѓаше – СДСМ.

Тој на својот профил напиша:

„Град на урбана мафија и мафијашко наместо урбано планирање.
Град без пристап до градежен факултет.
Град без воздух и со себични луѓе без каква било колективна свест.
Уништени се сите маала, секоја населба, нема живо дрво, шумата е упропастена.
Ќе доаѓал живот?! Одете легнете си, секој ден се отвара нова дупка за зградетина некоја. Да ви живее семката засекогаш тука, злостори.“

 

Претходно «
Следно »