ПАДНА ДРВО ВО КАРПОШ: Суво дрво падна врз автомобил во Тафталиџе, инцидентот за малку ќе беше трагедија

  • December 5, 2017

Суво дрво попладнево паднало врз автомобил во скопската населба Тафталиџе во општина Карпош, а малку недостасувало инцидентот да биде трагедија ако истото паднело неколку секудни порано

[kopa_block_quote class=”e.g. kopa-blockquote-1, kopa-blockquote-2″]На последна 24 -ка во Тафталиџе 2, паднало старо скапано дрво покрај тротоарот врз кола,каде синот Диме поминал, дрвото само го шишнало. Фала му на Бога, здрав и прав ,не го допрело ,не е повреден. ..Алоооо Општина Карпош, има уште едно скапано суво дрво, да го тргнете да не настрада некој друг. Тука децата поминуваат кога одат и се враќаат од училиште …[/kopa_block_quote]

Претходно «
Следно »