ПОЛА СКОПЈЕ БЕЗ СТРУЈА: Расипан далновод го остави половина Скопје без електрична енергија

  • June 14, 2018

Повеќе населби во главниот град вечерва останаа без струја. На дежурните телефони на ЕВН, ако добиете слободна линија, ќе ве информираат дека се работи за поголем дефект на далновод и не можат со точност да кажат кога ќе биде отстранет дефектот предизвикан од невремето.

 

 

Претходно «
Следно »