ПРЕГОВОРИ И СУДЕЊА ЗА ТЕРОРИСТИ НЕМА: Како Руските специјалци ги решаваат терористите во својата земја!

  • June 8, 2017

Одметникот набрзо сфати дека ѕидовите нема да му го спасат животот


На следното видео е прикажано како еден лудак, вооружен до заби, се забарикадирал во куќа во Русија. Она што воодушевува на снимката е начинот на кој руските специјални единици се справија со овој манијак. Имено, нивната реакција беше молскавична и брутална!

Во Русија нема преговарање со криминалците, како што тоа сме навикнати да го гледаме во многу холивудски филмови. Всушност, тимот на специјалци не сакаше ниту да влезе во куќата и да го ликвидира терористот, па тие направија нешто досега невидено на снимка.

Погледнете како тоа го прават руските специјалци…

Претходно «
Следно »