ПУТИН ВО СВОЈОТ ИЗБОРЕН ШТАБ: Формирано е раководството

  • January 11, 2018

Шефот на центарот „Рогачев“ Александар Румјанцев, генералниот директор „Камаза“ Сергеј Когогин и шефицата на центарот „Сиријус“ Јелена Шмељева се претседатели на изборниот штаб на претседателскиот кандидат на изборите  2018. година – Владимир Путин.

Путин го посети својот предизборен штаб во центарот на Москва.

После разговорот со волонтерите кои ги проверуваат потписите ,Путин разговараше и со тројцата претседатели на својот штаб.

Алексеј Кудрашов соопшти дека ќе биде прес-секретар на изборниот штаб на Путин.

Претходно «
Следно »