РИСТЕ БУЛОСКИ, Е НОВИОТ „ПАТО МАСОВНО“: Обидете се да го разберете што сакаше да каже советникот на СДСМ во општина Охрид

  • June 14, 2018

Советникот од СДСМ Ристе Булоски во изјава за „Охрид1“ тврди дека со новиот ценовник и новите зони всушност паркингот на „Туристичка“ и „Јане Сандански“ поевтинува.

Тој вели дека ако хипотетички замислиме дека до сега Јане Сандански и Туристичка биле зона Б, со предлогот на Градоначалникот тие стануваат зона Ц и така на граѓаните им поевтинувал паркингот.

На молба на колегите од „Охрид1“ да појасни како тоа поевтинува нешто што до сега било бесплатно тој даде свој одговор кој е објавен во аудио изјавата и заради специфичноста истиот нема да го парафразираме.

Претходно «
Следно »