СИТЕ ШТО КУПИЛЕ КАРТИ ЗА ВАРДАР – ФЕНЕРБАХЧЕ: Информации за рефундирање на билетите!

  • August 14, 2017

Билетите за натпреварот Вардар – Фенербахче од неодамна се продаваат по нова цена која изнесува 300 МКД. Секој кој има купено билет по стара цена, од денеска може да побара рефундација на средствата.

 

Рефундација ќе се врши на продажното место од каде е купен билетот со приложување на фискална сметка.

Секој билет кој што е купен он-лајн, средствата ќе бидат рефундирани директно на платежните картички со кои е направена трансакцијата.

Сите кои ќе имаат било каков проблем со рефундирање на средствата, да се обратат на следниот мејл: info@ticketplus.mk

Рефундацијата ќе се врши од денеска (понеделник) до четврток (на денот на натпреварот).

Информација дека билетарницата на „Телеком Арената“ ќе работи во вторник и среда од 10 до 18 часот и во четврток на денот на натпреварот од 10 до 19 часот, односно ќе се затвори еден час пред натпреварот.

Уште едно потсетување каде можете да купите билети за натпреварот Вардар – Фенербахче:

СКОПЈЕ: Југотон, Атлантик Турс, Тобако 2 Скопјанка, Тобако Корнер Југодрво, Тобако Водњанска, Тобако СП Планет, Food bar Trend City Mall, Lounge Restaurant Trend, Telekom Trend, Киоск М1 ТЦ Бисер, Киоск М1 Кисела Вода, Киоск М1 Холидеј Ин, Киоск М1 Скопјанка, М1 Медиа Бисер, Киоск М1 Центар, Киоск М1 железничка станица, Тобако Капиштец, Тобако Гоги Драчево;
Билетарница С.Ц. „Јане Сандански“: од 14.08.2017 до 17.08.2017 од 10 до 18 часот.

КАВАДАРЦИ: T.A. Атлантик Турс;

СТРУМИЦА: Скала Травел;

ГЕВГЕЛИЈА: Т.А. Путник;

ПРИЛЕП: Т.А. Бран;

ОХРИД: Голден Тобако, New Tobacco;

КОЧАНИ: Радио Кочани;

КУМАНОВО: Т.А. Мерион Травел;

ВЕЛЕС: Унисон.

Претходно «
Следно »

loading…