Monday, 21/8/2017 | : : UTC+0
iNFOMAX.mk
Македонија
0C

СНИМКА ОД ДРОН: Ништо не ги запира, илјадници граѓани маршираат во Скопје

100%
User Rating

Илјадници граѓани и денеска маршираат во Скопје во знак на поддршка на Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“, која протестира за отфрлање на Тиранската платформа и се спротивставува на избор на претседател на СОбранието кој не се откажал од истата.

dron

dron-1

dron-6

dron-5

dron-4

dron-3

 

loading...

POST YOUR COMMENTS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...