ТРГОВИЈА СО ДЕТСКИ ОРГАНИ: Сали Бериша открива дека помеѓу границата на Албанија и Косово се криумчарат деца за трговија со органи!

  • October 10, 2017

Поранешниот албански премиер Сали Бериша на својот Фејсбук профил изнесе шокантни информации во врска со криумчарње на деца на косовско-албанската  граница. Како што пренесува „Спутник“, Бериша сознанијата ги добил од еден албански полицаец кој побарал тие да бидат објавени јавно.

Шемата била добро разработена и децата, најчесто од сиромашни семејства со фалсификувани документи биле пренесувани преку граница и носени во Албанија каде се убивани за да им бидат извадени органите за да бидат пресадени на богати клиенти.

Претходно «
Следно »

loading…