Sunday, 28/5/2017 | : : UTC+0
iNFOMAX.mk
src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">
Македонија
0C

ЧИЛИМАНОВ: Македонија не може да си дозволи соросоидна влада

64%
User Rating

Едноставно, светот веќе не може да поднесе натамошно спроведување на идеите на луѓе како Сорос во економијата, општеството, социјалните теми, културата, дури ни на краток рок, и секое давање власт на негова опција потоа служи како неисцрпен пример зошто веќе никогаш не треба да им се даде власт. Но, сепак, последиците од ваков експеримент би биле, навистина, премногу сериозни за кревка држава како Македонија за да можеме да си го дозволиме, вели во интервју за неделникот Република новинарот Цветин Чилиманов.

Cvetin-Cilimanov-int242-3

loading...

2 Comments

  1. vol

    Da be tele edno, ti ke ja sprecis.

    • PROMETEUS

      Tokmu taka, VOLU…rikaj kolku sakas do tvojo gospodar Soros, Cilimanov e eden od tie ( zaedno so celiot demokratski svet ) sto kje ve spreci vas i tebe, fasisticki sektasi !

POST YOUR COMMENTS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...