ЉУБЕ ЌЕ ГИ КООРДИНИРА ДЕСНИЧАРСКИТЕ ПАРТИИ: Со државни пари, Заев ќе го плаќа Љубе за партиски задачи

  • April 14, 2018

Премиерот Зоран Заев на денешниот брифинг со новинарите соопшти за што ќе биде одговорен лидерот на Обединети за Македонија, Љубе Бошкоски кој влегува со работно место на „Илинденска“.

Бошоски ќе биде задолжен за менаџмент со десничарските партии во земјава.

Тој освен за странски инвестиции, ќе биде задолжен и за менаџмент со десничарските коалициони партнери.

Бошкоски деновиве беше назначен за советник на Заев, и тој бил единствен кој ги исполнувал условите на конкурсот кој беше објавен.

Претходно «
Следно »

loading…