Day: September 9, 2017

ПРОВЛАДИНИТЕ МЕДИУМИ ГО ПРОБИВААТ ДНОТО: Вмешуваат деца во политика – Груевски не ги отпишал децата од „Димитер Миладинов“, се спрема за победа на локалните!

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски ги нема испишано децата од училиштето „Димитар Миладинов“, ниту планира да заминува некаде. Напротив, Никола Груевски се подготвува заедно со народот да извојува победа на претстојните избори и да го означат крајот на срамното владеење на оваа расипничка гарнитура, се вели во соопштението, кое е реакција на денешните објави во […]

КОЧО ИЗИГРУВАЛ ШЕРИФ ВО КАМЕНИЦА: Кочо Анѓушев насилно влетал во куќата на спортот, присутните го навредувале и исвиркувале!

Со службен автомобил и куп обезбедување, денес Кочо Анѓушев влетал на фудбалски натпревар во Македонска Каменица, во придружба на своите локални партиски поттрчковци Не сакајќи да седнат на трибините како и секој нормален гледач, тие насилно, заедно со поттрчковците од СДС во Каменица, влегле во Куќата на спортот, кој се наоѓа веднаш до стадионот и […]

КОРУМПИРАНА ПАРТИСКА ПОЛИЦИЈА: Заев и Спасовсκи прават стратегија за потκуп на гласачите преκу ангажирање на полицијата во нивна фунκција, но на овие избори ништо нема да им помогне

Зоρан Заев и Оливеρ Спасовсκи се свесни деκа за 100 дена од нивното владеење, освен сκандали, не напρавија буκвално ништо за гρаѓаните. Поρади огρомната поддρшκа од стρана на гρаѓаните κоја ја даваат на ВМΡО-ДПМНЕ и Ниκола Гρуевсκи, Заев и Спасовсκи пρават стρатегија за потκуп на гласачите пρеκу ангажиρање на полицијата во нивна фунκција за лоκалните […]

ПОВТОРНО ШЕМАТА ОД ВРЕМЕТО НА ПРИВАТИЗАЦИЈАТА: Заеви за 20.000 евра си купија текстилен гигант со 7.396м2!

Од „Герас Цунев Конфекција“ АД Струмица преку Македонскa берза претходно оваа седмица информираа дека Трајче Заев, преку трговска трансакција се стекнал со 4.861 акција од издавачот Герас Цунев Конфекција, со што сега поседува вкупно 15.126 акции или 22,25 отсто од основната главнина на друштвото, пишува порталот Нетпрес. -Истовремено лицето Јанева Снежана го намали своето учество во […]

СИТЕ МЕЃУНАРОДНИ ПОЗИЦИИ ЗАГУБЕНИ: За 100 дена СДС и Димитров ги уништија сите меѓународни позции градени во изминатите 26 години!

Сто дена хаос и понижување во меѓународните односи. Спорниот договор за добрососедство со Бугарија, дипломатскиот скандал со Србија, празно ветување за брз влез во НАТО и Европската Унија, нарачување цвеќиња од 5.000 евра е епилогот од првите 100 дена на Владата на СДСМ и министерот за надворешни работи, Никола Димитров. Во првите 100 дена од […]