220.000 ЕВРА ЗА СЕМЕЈСТВАТА НА ОСУДЕНИТЕ ТЕРОРИСТИ: Рамуш Харадинај им делел пари на семејствата на терористите, ветувал дека ќе бидат ослободени!

  • November 10, 2017

На последниот состанок,  косовската влада одлучи да одвои 219.000 евра за трошоците за семејствата на осудените лица во случајот “Диво Насеље”.

Шефот на извршната власт Рамуш Харадинај рече дека ќе бидат поделени 219.000 евра, така што секое семејство ќе добие по 10.000 евра, објави Ekonomia Online.

-Да се поделат по 10.000 евра за семејствата за непредвидените трошоци, кажа тој.

Министерот за финансии, Бедри Хамза, ги побара трансакциските сметки на семејствата, напиша Ekonomia Online.

Претходно «
Следно »