Апел за помош: Потребни се сретства за рехабилитација на Матеј Алексоски

t

Недотасуваат средства за рехабилитација на Матеј Алексоски од Прилеп, кој има потреба од третман во бања.

Ги замолуваме сите кои се во можност да донираат средства на следната жито сметка:

200001992069107 во Стопанска банка, Скопје на име Матеј Алексоски.

Недостасуваат уште 800 евра за Матеј да може да го добие потребниот третман.

Во продолжение документите за состојбата на Матеј:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Грција ќе добие 2,25 милијарди евра помош…

Поплавите предизвикаа штета на над 700 квадратни…

Добро утро со Инфомакс: Ќе ја оставиме…

На тројца комити, еден кодош, или во…

Украина очекува 16 милијарди долари дополнителна помош…

Украинскиот премиер, Денис Шмихал, изјави дека Украина…

(Фото) “Србија има моќен сојузник”: Како Русија…

Русија со оружје им помага на браќата…

ДНО! Го загубивме човечкото во нас: Во…

Во кутијата за донации за помош на…