Без вода дел од населба Влае

t

ЈП Водовод и канализација – Скопје информира дека се работи на санирање на дефект предизвикан од страна на градежна фирма при вршење на ископ на ул. „Влае“ бб (до Макпетрол) во Општина Карпош.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Хрватскиот министер за здравство по појавата на…

Откако едно лице претходно било хоспитализирано во…

Поради дефект без вода Драчево, Долно Лисиче,…

Регионалниот центар за управување со кризи на…

ОН велат дека децата во Газа пијат…

Детскиот фонд на Обединетите нации (УНИЦЕФ) денеска…

Без вода дел од населба Влае

ЈП Водовод и канализација - Скопје информира…

Христијан Мицкоски узурпирал државно земјиште, па наместо…

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски узурпирал државно…