Биткоинот не е ни блиску до враќање на старата вредност

t

Пазарот на криптовалути во изминатите 24 часа ја зголеми својата капитализација за 2,1 отсто, а според податоците на веб-страницата Коингеко таа моментално изнесува 2,1 милијарди долари.

Биткоинот во последните 24 часа ја зголеми својата вредност за 3,3 отсто и се тргува по цена од 44.098 долари.

Етерумот во исто време порасна малку поблаго, околу 1,1 отсто, а на берзите се проценува на околу 3.113 долари.

На неделно ниво, биткоинот закрепна 14,3 отсто, а итриумот околу 15,8 отсто.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Жител на Белград сакал да купи криптовалути,…

Лажни продавачи на криптовалути, на возраст од…

Крипто инвеститорите за една година изгубиле повеќе…

Во само една година крипто инвеститорите изгубиле…

„Кралот на криптовалутите“, кој беше уапсен во…

Јужнокорејските државјани До Квон и Хон Чанд Џун ја негирaа вината…

Биткоинот го постигна новото највисоко ниво во…

Биткоинот пред два дена го достигна новото…

Падна цената на нафтата на светските берзи:…

Цените на нафтата од утрово паѓаат. На…