Објавено на:

Булеварот пред Собрание и денеска е затворен за сообраќај

t

Булеварот „11 Октомври“ денеска повторно е затворен за сообраќај. Затворен е делот од булеварот пред Собранието, односно од крстосницата кај Црвен Крст до Порта Македонија.

Сепак се очекува во текот на денот, за сообраќај да биде затворен и делот од Порта Македонија до Палома Бјанка (Рекорд/Ловец).

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

(Видео) Крави се шетаат низ владините згради…

Добротворните организации, кои управуваат со засолништата за…

“Умри кремљски стаорец”: Десетина Руси протестираа против…

Десетина Руси се приклучија на протестите против…

Владата ќе му предложи на Собранието продолжување…

Владата на Република Македонија на 82-та седница…

Слепите лица протестираа пред Владата: Бараат зголемување…

Националниот сојуз на слепите лица на Република…

(Видео) Источна Македонија блокирана: Оризопроизводителите протестираат против…

Оризопроизводителите од источниот дел на Македонија денеска…