(Видео) Боцевски го искина францускиот предлог на телевизија

t

Поранешниот вицепремиер и амбасадор Ивица Боцевски го искина францускиот предлог во емисијата “Заспиј ако можеш” на ТВ Алфа.

Боцевски истакна дека овој документ е срамен, не е на Франција туку на Петков и Ковачевски и дека целосно ги спроведува бугарските политики.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Србов: Само во Македонија смее да се…

Едноставна е работава – Бугарија била на…

“Демократска Бугарија” бара веднаш по составување на…

Поднесуваме предлог-одлука за испраќање воено-техничка помош за…

Костов: Грците уништуваат историски документи, Бугарите ги…

Македонците во Кукуш во времето на Делчев…

Костов: Цар Борис и татко му Фердинанд…

- Не прифаќам директно веднаш да одиме…

Гир кон Македонците: Вашиот пат кон ЕУ…

Европската политичка заедница не е никаква замена…