(Видео) Бугарите се целосно збyнeти: Сега и Унгарците се Бугари, предци им се прабугарите

t

Очигледно стана за целиот свет дека Бугарите се збунети, откако нивни „експерти“ излегоа на телевизија да тврдат дека Никола Тесла бил Бугарин, но тоа не е се.

Сега Бугарите откако неуспешно се обидоа да ги бугаризираат Македонците и Никола Тесла, се нафрлија на Унгарците кои според нивни генетичари се народ најблизок до бугарскиот.

Според генетичарите предок на Бугарите се прабугарите чии гени се многу повеќе застапени од словенските.

Она што е интересно и точно е дека Словените биле многу повеќе населени во деловите на етничка Македонија и што го потврдува нивниот историчар, што упатува дека Македонците и Бугарите имаат разлика во генетскиот код и субстратите од народи од кои се родени модерните нации, македонска и бугарска.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Џабе толку драми, Советот на Европа пресече:…

Комитетот на министри на Советот на Европа…

„Асли Бугарите“ Фети, Агим, Денис, Ремзи и…

Новинарот Саше Димовски објави документ од септември…

За настинка? Бугарите кои нападнаа македонски полицајци…

Тројцата приведени на граничниот премин „Деве Баир“…

(Видео) Сега и измислуваат – Адвокатот на…

Тројцата Бугари од партијата Преродба кои вчера…

(Ексклузивно видео) АИРЛИЈА: ПРОТЕРАНИ БУГАРИТЕ КОИ ТЕПАА…

Основниот суд во Крива Планка определи мерка…