(Видео) Големи поплави во Тетово: Поплавени улици, дворови, подруми…

t

Големи поплави во Тетово.

Oбилниот дожд ги наполнил улиците со вода.Поплавени се и дворови, подруми…

Претходно, беше најавено дека ќе има и до 50 литри дожд на метар квадратен површина.

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=2716208658511056

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

(Фото) Да не го мислите: Додека го…

Ленин Јовановски, претседателот на "Слобода превоз" кој…

Ковачевски “згрме”: Нема да трпам директори кои…

Македонскиот премиер Димитар Ковачевски вели дека не…

Блерим Беџети ги подбра министрите на ДУИ:…

Градоначалникот на Сарај и организациски секретар на…

Функционер на Алијанса контра ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ:…

Поранешниот директор на Државниот инспекторат за шумарство…

Поранешен бугарски МВР: Бугарија направи решителен чекор…

Бугарскиот министер за одбрана Димитр Стојанов направи…