(Видео) Гори една од галиите на Вардар!

t

Гори галијата во Вардар, веднаш наспроти Министерството за надворешни работи на Република Македонија.

Засега нема информации како започнал пожарот и дали покрај материјалната штета има и повредени луѓе.

ЛИНК од видеото

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

(Видео) Огромни огнени пламени голтнаа цел трговски…

Голем пожар избувна во трговскиот центар Арши…

(Видео) Големи немири и подметнати пожари го…

Полициски автомобили и автобуси беа запалени откако…

Пожарникари кои учествувале во гасењето на пожарот…

Тетовските пожарникари и денеска ќе продолжат со…

Пожарот во тетовското с. Фалише сѐ уште…

Иако со значително намален обем сѐ уште…

Гори куќа во центарот на Куманово

Гори напуштена куќа на улицата ,,Моша Пијаде"…