(Видео) Делчев, Гули, Даме, Ламбе, Сандански: Што кажал Ламбе кога го прашале зошто се враќа во Македонија?

t

Главна тема на твитерџиите денеска е Ламбе Алабаковски кој, како што беше соопштено денес од МВР, го запалил бугарскиот клуб “Иван Михајлов” во Битола.

Најголем дел од коментарите на македонската јавност се поддршка за пејачот, а еве дел од нив.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Никој не може против народот: Ламбе е…

Истече притворот за македонскиот поп пејач Ламбе…