(Видео) Државо, кој те води? Ковачевски: Моја Слављанка вреди повеќе од цел ИК на ВМРО-ДПМНЕ заедно – стани Цаци да те види сала

t

– И да им порачам од тука: Моја Слављанка вреди повеќе од цел Извршен комитет на ВМРО-ДПМНЕ заедно, изјави премиерот и лидер на СДСМ, Димитар Ковачевски на партиската трибина.

– Стани Цаци да те види сала, нареди лидерот, па од задните редови во салата стана министерката за одбрана Славјанка Петровска.

ЛИНК од видеото

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Ковачевски: Денеска го одбележуваме Денот на Охридското…

Денеска го одбележуваме Денот на Охридското Езеро…

Ковачевски: Финансискиот систем успешно се справи со…

Претседателот на Владата на Република С. Македонија…

Мицкоски до Ковачевски: Достоинството или го имаш,…

Достоинство или го имаш или воопшто го…

Каракамишева: Ако ова не е страшно за…

Целата јавност со горчина ја критикува реакцијата…

Ковачевски: Невработеноста е на историски најниско ниво

„Стапката на невработеност се очекува дополнително да…