(Видео) Зошто доцнат бројките од пописот? Како треба да реагираат Македонците?

t

Во Тешки муабети се зборуваше за можните резултати од пописот и зошто бројките се уште не се објавуваат.

“Албански аналитичар обвајви бројки дека резултатите од пописот ќе бидат 40% Македонци, 30% Албанци и 15% Бугари.

Каде се резултатите од пописот? Нели требале електронски побрзо да оди пребројувањето.

Народот треба да излезе со акламација, не треба протести, не треба социјални мрежи, треба да ги казните на избори. Нема да поминеш подобро ако ти дадат брашно или зејтин од СДСМ…

Разликата во рејтингот треба да е огромна…” – велат Јанко и Милош.

Следете ја емисијата во живо на следниот линк: https://www.facebook.com/iNFOMAX.mk/videos/278217804494610

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ