(Видео) Патриоти, мора да слушнете! Солзи и ЕЖЕЊЕ – Некст Тајм ја претставија “Кога падна на Пирина”

t

Македонскиот бенд Некст Тајм кој во последните неколку години преработува македонски народни, патриотски песни денес ја претстави најновата преработка на “Кога падна на Пирина”.

Комбинацијата од мелодија, текст и спотот предизвикуваат ежење. Некст Тајм и овојпат ја оправда довербата на публиката како еден од бендовите кои преку својата музика го будат патриотизмот кај Македонците.

Слушнете ја преработката во продолжение:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ