Објавено на:

(Видео) Руските хакери објавија војна: На мета сите европски лидери

t

Светската хакерска војна во полн замав.

Проруската хакерска група KILLNET најави дека ќе започне акции против раководството на САД, Велика Британија, Германија, Италија, Латвија, Романија, Литванија, Естонија, Полска и Украина.

Претставникот на групата истакна дека цивилите од овие земји не се во животна опасност.

Самата организација веќе ги заврши подготовките за првиот глобален напад врз дигиталната инфраструктура на овие земји.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Бесими нема информации дека им е платен…

Системот (на ФЗО) беше нападнат, од кои…

Хакерите бараат откуп од 20.000 биткоини да…

Откуп од 20.000 биткоини бараат хакерите за…

Хакери ги нападнаа веб-страниците на НАТО

Организацијата на Северноатлантскиот договор потврди дека сајбер…

Хакерите продолжуваат да ја роварат Албанија: Објавија…

Членовите на иранската група „Татковинска правда” продолжуваат…

Хакери ја нападнаа веб-страната на Ватикан

Официјалната Интернет страница на Ватикан од денеска…