(Видео) Следете во живо: Тешки муабети со Милош Милошевски и Јанко Илковски

t

Следете ја во живо најновата епизода до емисијата Тешки муабети со Милош Милошевски и Јанко Илковски на Инфомакс.

Ќе се зборува за актуелни теми, како и секогаш, без цензура.


Во денешната емисија ќе се вклучи Македонец кој моментално се наоѓа во Киев.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ